Het concept

Wat fijn dat u onze website bezoekt! Mijn naam is Viola Schouten. Ik ben de eigenaar van Creative Conceptstore Mood&Matter en initiatiefnemer van het Fair2Share-concept. Omdat ik veel geluk heb in mijn leven, wil ik vanuit die bevoorrechte positie graag het verschil maken voor anderen die het minder goed hebben getroffen. Creatieve bezigheden hebben mij door verschillende uitdagende periodes in mijn leven geholpen. Het kracht gevende, positieve gevoel van het zelf creëren wil ik graag delen met zo veel mogelijk anderen.  Dat bracht mij tot het Fair2Share-concept. Hierbij is een deel van de opbrengst uit de verkoop van producten en workshops bestemd voor activiteiten voor regiogenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door de aankoop van producten of activiteiten van Mood&Matter draagt ook u bij aan dit concept! Zo maken we samen de Duin- en Bollenstreek nog mooier!

Waarom kiezen voor Mood&Matter ?

Bij Mood&Matter staat het delen van geluk voorop. Wij doen dit door middel van o.a. creatieve activiteiten. Samenwerking met bestaande creatieve hot-spots in de regio is daarbij voor ons belangrijk.  Door te kiezen voor producten of activiteiten van Mood&Matter draagt u bij aan een stukje geluk voor u zelf én anderen. Wij vinden het ook belangrijk om bij te dragen aan manieren om onze én uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit groene randje vindt u terug in ons aanbod.

Openingstijden en locatiegegevens

Onze creative conceptstore is geopend op

Woensdag van 12.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Als u buiten deze tijden wilt komen kijken, bel dan 06-53513781.

U vindt ons aan de Herenstraat 12 te Voorhout.