De kracht van creativiteit

Workshops

Mood&Matter streeft ernaar om een palet aan workshops en andere activiteiten te organiseren. Ook kun je bij ons terecht voor een heerlijke hightea, met of zonder creatief randje!*) Bovendien kunnen wij daarbij met speciale dieetwensen rekening houden. Bel voor meer informatie of geef je meteen op via het contactformulier.

Gifts & more

Ook voor bijzondere cadeaus kun je terecht bij Mood&Matter. We hebben cadeaus voor verschillende gelegenheden en van verschillende aard. Handgemaakt en ecologisch verantwoord. Houd je van bijzondere en verantwoorde producten, bezoek dan onze winkel in Voorhout voor inspiratie!

Woodwick

Mood&Matter heeft een ruime collectie Woodwick Candles. Met de gepatenteerde lont van organisch hout, sojawas als basis en gebruik van etherische oliën koop je met deze kaarsen een luxe én puur cadeau. Woodwick Candles hebben een lange brandduur en zijn een sieraad voor jouw interieur. Kom het ervaren in onze ateliershop!

Onze diensten

Als veelzijdige onderneming bieden wij ook een veelzijdig pakket. Naast verkoop en het organiseren van workshops, bieden wij ook diensten en activiteiten voor verschillende levensgebeurtenissen. Denk aan het samen maken van geschenken voor geboorte en huwelijk, maar ook (tijdelijke) gedenkstenen.

AGENDA

Hieronder vindt u ons aanbod van workshops en cursussen. Alle workshops/cursussen zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers (zoet). Heeft u speciale dieetwensen of wilt u een uitgebreidere verzorging bij de workshop van uw keuze, neemt u dan telefonisch contact op met ons. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

In verband met het Corona-virus zijn de plaatsen vooralsnog beperkt. Tijdens de workshops doen wij ons uiterste best om voor u en ons zelf een gezonde en veilige omgeving te creëren. Wij vragen uw medewerking hiervoor.

Opgeven voor een workshop of cursus kan telefonisch op 06-53513781 of via het contactformulier op deze website.


AUGUSTUS/SEPTEMBER 2020

Naailessen

Vanaf 19-8 geeft Anneke van Klink Kraakman op 5 achtereenvolgende woensdagavonden naailessen. Heeft u een onafgemaakt project of wilt u nieuwe technieken leren? Dan bent u bij Anneke aan het juiste adres. Maximaal 4 personen.

Data      19-8 / 26-8 / 2-9 / 9-9 / 16-9
Tijdstip 19.30 - 21.30 uur
Prijs       €100,- p.p.                     
Locatie  Herenstraat 12  te Voorhout

VOL!

Japans boekbinden

In deze tweedelige workshop van Janneke Verdijk gaat u aan de slag met Japans boekbinden. In de eerste les maakt u een met boekbinderslinnen beklede band. Om de techniek alvast te oefenen, maakt u in deze les ook een Japans boekje met een papieren band. In de tweede les werkt u het boek met de linnen band af en maakt u een tweede boekje met papieren band met net een andere Japanse steek dan in de eerste les. 
Maximaal 4 deelnemers (in coronatijd).

 

Data          19-9 / 26-9 (zaterdag)
Tijdstip     10.00 - 12.30 uur

Kosten      €55 p.p.
Locatie      Herenstraat 12  te Voorhout

NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR!

Fair2Share!

Van het volgen van workshops of het kopen van kado's en andere producten bij Mood&Matter heeft u dubbel plezier. U maakt namelijk niet alleen u zelf blij, maar ook anderen die door welke omstandigheden dan ook gebaat zijn bij een lichtpuntje in hun leven. Met de opbrengst uit de activiteiten en verkoop organiseert Mood&Matter activiteiten voor speciale doelgroepen. Wilt u ook meedoen aan ons Fair2Share-concept, meldt u dan aan voor een van onze activiteiten of kom langs in onze ateliershop! Let goed op de openingstijden om teleurstelling te voorkomen!